نکاتی در مورد روغن های جامد و مایع، لوبیا و حبوبات

سلام دوستان گرامی در این سری از مطالب کاربردی سایت اسپینو به بررسی نکاتی در مورد روغن های جامد و مایع  که چیست بپردازیم بنابراین خواهش میکنیم با ما همراه باشید.

نکاتی در مورد روغن های جامد و مایع که باید بدانیم:

بهترین نوع آنها روغن زیتون است که البته به جز روغن پنبه دانه، می تواند جای روغن ماهی را در آشپزخانه کسانی که دنبال لذت بردن از طعم غذا هستند بگیرد، چون قندها و پروتین های آن، خون این گروه را غلیظ و سنگین می کند.

روغن های جامد و مایع که مضر هستند:

روغن بادام

روغن بادام هندی

روغن آفتابگردان

روغن های جامد و مایع که خنثی هستند:

روغن حیوانی

روغن ماهی

روغن پنبه دانه

روغن های جامد و مایع که مفید هستند:

روغن زیتون

نکاتی در مورد دانه های خوراکی که باید بدانیم:

گاها میتوانید انواع فندوق را به عنوان تنقلات مصرف کنید، چرا که حجم بالای تخمه ها و دانه های خوراکی دیگر حاوی پروتیین است که به متابولیسم گروه خونی B حمله میکند و آن را تحت تاثیر قرار میگیرد.

دانه های خوراکی که مضر هستند:

تخم آفتابگردان، تمرهندی

دانه های خوراکی که خنثی هستند:

پسته، بادام هندی، تخمه کدو، شاهدانه، فندوق

دانه های خوراکی که مفید هستند:

نکاتی در مورد روغن های جامد

بادام، گردو، بلوط

نکاتی در مورد روغن های جامد و مایع، لوبیا و حبوبات

نکاتی در مورد لوبیا و حبوبات که باید بدانیم:

این خود شما هستید که باید حبوبات و لوبیای مناسب خودتان را بیابید، چرا گروه B به تمام این حبوبات واکنش یکسانی نشان نمیدهد.

لوبیا و حبوباتی که مضر هستند:

عدس سبز؛ عدس قرمز، لوبیا هندی، نخود

لوبیا و حبوباتی که خنثی هستند:

باقالی، لوبیا تازه، لوبیا سبز، لوبیا سفید

لوبیا و حبوباتی که مفید هستند:

نخود فرنگی

امید داریم که از تولید محتوی مدیران سایت نهایت بهره را ببرید و در صورت رضایت به دوستان خود ما و معرفی نمایید.

 

محصولات

منبع

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
مقایسه