555 راز لاغری

کپسول لاغری قرص لاغری رژیم لاغری لاغری 555 راز لاغری555 راز لاغری

مقدمه

هیچکس به تمام 555 نکته نیاز ندارد

این همه نکته؟ آن هم برای لاغر کردن؟ برای اکثر انسان ها رعایت دو سه نکته کافی است. این به معنای آن است که آگاهانه در سبک زندگی خود تغییراتی را ایجاد کنیم به این شرط که آن تغییرات گزینه های درستی باشند ئ جای مستحکم خود را در زندگی پیدا کنند. ماننده مسواک زدن که جزئی جدایی ناپذیر از زندگی روزمره ما گشته است.

این امر بدیهی است که لازم نیست تک تک 555 نکته را به کار بریم تا لاغر شویم. همانگونه که در بیشتر اوقات تنها اشتباهات کوچکی در دفتار ما باعث می شوند که ما اضافه وزن پیدا کنیم. تدابیر قاطعانع در اینجا هیچ تأثیری ندارد و کمکی نمی کند. به جای این کار لازم است هر کس مقدار کمی کالری را که روزانه اضافه مصرف می کنف پیدا کند و از مصرف آن پرهیز کند. برای مثال:

  • آیا هنگام پخت و پز به غذا ناخنک می زنم؟
  • آیا موقع خرید مواد خوراکی وسوسه می شوم؟
  • آیا آبمیوه زیاد مصرف می کنم؟
  • آیا مواد غذایی رژیمی من واقعاً رژیمی و کم کالری است؟
  • در چه بخشی از زندگی من کمبود تحرک است؟

اینها پرسش های کوچکی هستند که می توانند تأثیر بزرگی در کاهش وزن من بگذارند.

بیشتر اوقات باید تنها قدم کوچکی بردارید تا لاغر شوید یا وزن خود را ثابت نگه دارید پس چه نیازی به این همه نکته است؟

هر انسانی با دیگری متفاوت است. به همان ترتیب نیز دلایل اضافه وزن ما متفاوت است. دقیقاً همین امر برای لاغر کردن نیز صادق است.روشی که برای یک نفر به موفقیت می انجامد، نباید حتما در مورد دیگری نیز نتیجه خوبی دهد. به طور کلی می توان گفت : هر اندازه که یک تغییر به سبک زندگی فردی نزدیک باشد، راحت تر به زندگی روزمره او راه پیدا می کند. برای جا می افتد و عادی می شود. تعداد زیاد گزینه ها به آن هایی که می خواهند لاغر کنند این امکان را می دهد که خیلی از روش ها را امتحان کنند، تدابیر را به کار برند و در آخر آن هایی را انتخاب کنند که موفقیت را برایشان تضمین می کند. هرچه گستره انتخاب نکته ها بیشتر باشد، احتمال اینکه نکات بیشتری برای یک فرد متناسب باشند، بیشتر است.

این نکات نه تنها باید به لحاظ تعداد زیاد باشند، بلکه باید تمامی زمینه های مهم زندگب را پوشس دهند. در این راستا پنج بخش به غذا مربوط می شوند:

  1. چگونه بودن مواد خوراکی
  2. انتخاب محصولات غذایی مناسب
  3. خرید درست
  4. تهیه غذای سالم و خوشمزه
  5. برنامه ریزی درست برای وعده های غذایی

این مسئله هم مهم است که بدن چگونه کالری ها را مصرف کند. اینجاست که تحرک و انجام فعالیت های ورزشی هدفمند در زندگی روزمره نقش ویژه ای را ایفا می کند. برای این که تأثیر تغذیه و نحرک را در زندگی روزمره بهتر نشان دهیم نکته هایی نیز وجود دارندکه توضیح می دهند که فعل و انفعالات بدن ما چگونه است.

وزن کم کردن تنها توسط شکم، عضلات و خلاصه جسم انجام نمی گیرد، بلکه باید توسط تفکر و ذهن نیز صورت پذیرد.به همین دلیل هم مهم است که اهداف واقعی و دست یافتنی برای خود قرار دهیم، رفتار های چاق کننده را کشف کنیم، عادات مضر را کنار بگذاریم و اضطراب را کاهش دهیم.

وقتی همه چیز به درستی کار کند، رفتار و عادات تعیین کننده برای اندامی سالم و متناسب بخشی از وجود ما می شوند. در آن هنگام عادات جدید چنان در زندگی روزمره ما جای میگیرند که دیگر به عنوان رفتاری اجباری و بیگانه محسوی نمی شوند. آن ها ملکه ذهن گشته و درست مانند دوش گرفتن و مسواک زدن به عادتی همیشگی تبندیل می گردند.

خواهشمند است از یاد نبرید، هنگام لاغر کردن نباید کیفیت زندگی افت کند و به جاده خاکی کشیده شود.

555 راز لاغری

555 راز لاغری

 

  • مصرف کم چربی: یکی از راه های لاغر شدن ، کنترل مقدار مصرف چربی است. سقف مقدار مصرف چربی روزانه برای خانم ها تا 50 گرم و برای آقایان تا 70 گرم می باشد.
  • وجود چربی به صورت فشرده: چربی بسیار آسان ذخیره می شود. زیرا در چربی ها کالری به شکل فشرده وجود دارد
  • مصرف چربی کم: مصرف غذای کم: فردی که مقدار مصرف چربی را کم می کند باید از مقدار غذای کمتری صرف نظر کند زیرا غذاهای چرب بیشتر از غذاهای کم چرب کالری دارند. در حالی که این نوع غذاها از نظر کمیست بسیار ناچیز به نظر می رسند.
  • جایگزین ها: برای بیشتر غذاهای پرکالری که مانند (بمب انرژی) هستند، جایگزین های کم کالری وجود دارد. از آنجایی که در غذاها، چربی بیشترین کالری را دارد، فقط کافی است مقدار چربی موجود در 100 گرم را در مواد مختلف با هم مقایسه کرد و آن که کمترین کالری را دارد، انتخاب کرد.
  • چربی بهترین ذخیره انرژی: ارزش غذایی یک گرم چربی حدود9 کالری است که بیش از دوبرابر مقدار کالری در یک گرم مواد نشاسته ای یا پروتئینی می باشد. به همین دلیل، چربی ها برای ذخیره انرژی مناسب هستند.
  • انرژی فشرده: یک کیلو چربی در بدن 700 الی 900 کالری دارد و همت و تحرک زیادی لازم ایت تا این مقدار کالری را بسوزانیم
  • عدد گیلی کِمی: عدد گیلی کِمی توضیح می دهد که نشاسته حاصل از غذاها و نوشیدنی ها با چه سرعتی جذب خون می شود. مثلاً 100 عدد گیلی کمی بالایی است و معنی گرسنگی سریع است.
  • خوراکی های سرشار از فیبر: عدد گیلی کِمی در مورد مواد خوراکی که دارای فیبر فراوان هستند مانند حبوبات، غلات و محصولاتی که از آرد سبوس دار تهیه شده اند و نیز دسته ای از میوه ها و سبزیجات بسیار پایین است.
  • ذخیره های انرژی : هربار هنگامی که ما خوراکی های شیرین و مواد نشاسته ای مصرف می کنیم، بدن ما مقداری از قند را در جگر و ماهیچه هایمان ذخیره می کند. این ذخیره ها کالری لازم بین وعده های غذایی را فراهم می کند.
  • فعالیت جسمانی: مصرف قفند و مواد نشاسته ای باید مناسب با فعالیت جسمانی باشد. پس کسی که زیاد ورزش می کند یا شغلی دارد که با فعالیت جسمانی همراه است، هیدرات کربن بیشتری لازم دارد.
  • آرام غذا خوردن بهتر است: هر قدر که قند موجود در یک ماده غذایی آرام تر وارد خون ما شود، کالری کمتری نیاز است تا احساس سیری کنیم
  • قند، انسولین بدن را افزایش می دهد: نوشیدنی ها و مواد غذایی که حاوی قند و هیدرات کربن هستند، مانع سوختن چربی می شوند: قند، انسولین را در خون افزایش می دهد و خون علامت می دهد که ذخیره ی قندی را بالا ببریم، به جای اینکه پایین بیاوریم.

13- قندهای سریع قندهای سریع همان گونه که از اسم آنها پیداست سریع وارد خون می شوند و سریع هم از بین می روند. پس آن ها با وجود داشتن کالری،زیاد سیر نمیکنند.

14- همه ی اینها قندهستند

قند نام های متفاوت دارد: گلوکز، شربت گلوکز، فروکتوز، شربت فروکتوز، مالتوز، مالتوز دکسترین، دکستروز، شربت ذرت، افشرهی آب میوه، افشره ی آبگلابی، نیشکر و عسل.

15- جلوگیری از سوختن چربی

مواد قندی مقدار انسولین خون را افزایش می دهند. این فرایند از سوختن چربی جلوگیری می کند. پس بهترین کار این است که از مصرف مواد شیرین در بینوعده های غذایی پرهیز کنیم.

 

16- ترمز لاغری

نوشیدنی یا غذایی که حاوی قند بسیار است باعث افزایش انسولین در خون می شود. این ترشح انسولین ترمز لاغری است و موجب جلوگیری از کاهش وزن می گردد.

17- مقدار قند بیش از حدس ما

مواد قندی هم خوشمزه هستند و هم برای تولید کننده ارزان به دست می آیند. به همین دلیل قند بیشتر از آنچه انتظار داریم در مواد غذایی یافت می شود. مثلا یک پیمانه ماست با ۷ حبه قند و حتی بیشتر از آن برابر است.

18- قند هم چاق کننده است شعار برخی از تولید کنندگان مواد غذایی این است: هرچه چربی نداشته باشد چاق نمیکند؛ اما مواد غذاییحاوی قند حتی بدون چربی هممی توانند چاق کننده باشند.

19- مواد پروتئینی محافظ

عضلات پروتئین زیاد می تواند ما را درکم کردن وزن و ثابت نگه داشتن آن یاری کند. این مواد بسیار سیرکننده هستند، تبدیل کالری به گرما را افزایش می دهند و از توده عضلانی نگهداری میکنند.

20- تنها بخشی از کالری پروتئینجذب می شود کالری مواد پروتئینی کاملا جذب نمی شود و مقداری از آن توسط ادرار دفع می شود.

21- بالا بردن مصرف پروتئین

کسی که هنگام لاغرکردن مصرف پروتئین را در غذاهایش افزایش میدهد باعث می شود مصرف انرژی بدن زیاد شود و این کار امکان ثابت نگهداشتن وزن را بیشتر می کند.

کپسول لاغری قرص لاغری رژیم لاغری لاغری 555 راز لاغری

22- کالری پروتئین کمتر چاق میکند

پروتئین در غذاها بیشتر نقش ساختن و ترمیم بدن را دارد تا سوخت و ساز. از آن جایی که پروتئین برای تأمین انرژی بدن زیاد مناسب نیست ، کالری پروتئین ها کمتر از کالری مواد قندی و چربی ها باعث چاقی می شوند.

23- پروتئین کم چربی

پروتئین ها در لاغرکردن موثر هستند اما اغلب با چربی ترکیب شده اند. موادی که حاوی پروتئین بسیار و چربی کم هستند عبارتند از گوشت خشک، بسیاری از ماهی ها، حبوبات، البنیات کم چرب ، سفیده تخم مرغ و پنیرگوسفندی.

کپسول لاغری قرص لاغری رژیم لاغری لاغری 555 راز لاغری

 

24- کالری کمتر

مواد غذایی زیر دارای پروتئین فراوان و کالری نسبتا کم هستند: تن ماهی، ماهی قزل آلای دودی شده، میگو، کالباس مرغ و بوقلمون، عدس، سفیده تخم مرغ و دوغ کم چرب.

25- آب

آیا میدانستید که بدن برای سوزاندن چربی نیاز به آب دارد؟ بنابراین از نوشیدن آن دریغ نورزید. آشامیدن یک لیوان آب به ویژه قبل از غذا جلوی گرسنگی را می گیرد و حجم معده را نیز کم میکند.

26- چای

نوشیدن انواع چای برای تأمین آب مورد نیاز بدن به ویژه هنگام کاهش وزن بسیار مفید است. در انتخاب نوع چای باید دقت کنیم که اشتها آور نباشد و همراه آن از خوردن قند تا جایی که ممکن است بپرهیزیم.

27- چای سبز

امروزه نوشیدن چای سبز بسیار متداول شده است. بهترین فایده چای سبز این است که چربی سوز طبیعی بوده، اشتها را کاهش میدهد و باعث میگردد انسان احساس سیربودن بکند.

28- فیبرهای غذاییاز بین برنده گرسنگی

فیبرهای غذایی با کالری کم، گرسنگی شما را برطرف می کند و به کم کردن وزن کمک میکند.

29-  مواد غذایی فیبردار مناسب برای افزایش حجم

معده وقتی مواد غذایی فیبردار با مایعات خورده شوند بیشتر سیر می کنند زیرا در معده و روده باد کرده و حجم آنها را افزایش می دهند.

30-  مواد غذایی سرشار از فیبر

مواد غذایی زیر سرشار از فیبر هستند: انواع غلات، انواع حبوبات، انواع ماکارونی هایی که از آرد سبوس دار تهیه شده اند، میوه ها، سبزیجات، قارچها و نیز برنج سبوس دار.

31- نوشیدن مرتب مایعات

توصیه می شود بعد از فعالیت های روزانه که چندین دفعه تکرار می شود یک لیوان آب بخورید. مثلا بعد از کنترل ایمیل هایتان یا پس از هر تلفن یا حتی رفتن به دستشویی.

32- یادآوری برای نوشیدن مایعات

خوب است که برگه هایی بنویسید و روی تلویزیون، یخچال، تلفن یا کامپیوتر بچسبانید و نوشیدن آب را یادآوری کنید. یا به لیست یادآوری های کامپیوتر و موبایل خود صرف مایعات رااضافه کنید.

33- وعده یتولیدکنندگان

کسانی که با هوشیاری وزن کم می کنند می بایستی بسته بندی هایی را که خوراکی های سالم را وعده می دهند دقیق تر نگاه کنند. اغلب بخش تبلیغات وانمود می کند که خوراکی سالم عرضه کرده اما همیشه گفته های آنان درست نیست.

کپسول لاغری قرص لاغری رژیم لاغری لاغری 555 راز لاغری

34- ظاهر فریبنده

تولیدکنندگان روی شکل ظاهری و بسته بندی محصولاتی که تولید میکنند سرمایه گذاری می کنند. اکثر اوقات این کار را برای پرت کردن حواس مشتری از محتویات محصولات انجام میدهند اما فردی که به لیست مواد آنها نگاهی بیندازد، می فهمد جریان از چه قرار است.

35- توجه به مواد تشکیل

دهنده وعده هایی که روی بسته بندی های مواد غذایی دیده می شوند اغلب مواقع با نوشته های ریز روی بسته بندی تناقض دارند.

36- آیا مصرف ویتامینها یعنیسلامتی

موادی که ویتامین دارند حتما سالم نیستند کسی که به مقدار کالری موجود در غذا که روی بسته بندی ذکر شده نگاهی بیندازد این را خواهد فهمید.

37- جدول ارزش غذایی

جدول ارزش غذایی می تواند خلاف انتظار ما باشد. این نوع جدول هانکات دقیقی را درباره ی ترکیب مواد غذایی ارائه میدهند. بهتر است که این جدول ها را از اینترنت دانلود کرده و مطالعه کنید.

38- فهرست مواد افزودنی

نوشته های ریز که روی مواد غذایی درج شده می تواند معیاری باشد برای خرید آنها. حتما به فهرست مواد غذایی افزودنی، مقدارکل کالری، مقدار چربی، قند و نیز پروتئین آنها توجه کنید.

39- نگاهی بر مواد ترکیب شده

فهرست مواد افزودنی روی محصولات غذایی حاوی اطلاعات مهمی هستند. مواد ۳۹ ) ترکیب شده به ترتیب مقدار آن ها در فهرست آمده اند. یعنی مقدار مواد افزودنی که نخست در فهرست آمده اند بیشتر است.

40- توجه

اگر در فهرست مواد افزودنی یک خوراکی، شربت گلوکز، قند کریستال، قند انگور، قند میوه، چربی، روغن یا کره در ردیف های ۳-۱ باشند لازم است که در تصمیم خود برای خرید آن خوراکیتجدید نظر کنید.

41- مواد

تولیدکنندگان مواد غذایی وظیفه دارند که تعداد و مقدار مواد افزودنی را روی بسته بندی بنویسند. بدانید که مواد «طعم دهنده» هم مشمول این قانون می شوند.

42- گوشت کم چربی

به طورکلی هرچه گوشت کیفیت بهتری داشته باشد چربی کمتر و کالری کمتری نیز دارد. در اکثر مواقع کیفیت گوشت قیمت آن را تعیین میکند.

43- گوشت سفید

پرندگانی مثل مرغ و بوقلمون، چربی بسیار کمتری نسبت به غاز و اردک دارند.

44- گوشت بدون پوست

گوشت پرندگان، در مجموع کم چربی است. اما این مورد تنها برای گوشت پرندگان صادق است نه برای پوستشان. در خود – پوست و زیر آن تجمع چربی وجود دارد. پس هر چه گوشت بیشتر و پوست کمتری بخورید لاغرتر خواهید ماند.

45- گوشت سینه: کم چرب ترین

از گوشت پرندگان، گوشت سینه کمترین چربی را دارد اما بال ها و ران ها چربی بیشتری دارند.

46- چربی مخفی درگوشت

باید توجه داشت که چربی انواع گوشت ها یکسان نیست مثلا گوشت گاو چرب تر از گوشت گوسفند است. گوشتی که چرب تر است به همین نسبت کالری بیشتری دارد. |

47- گوشت چرب در مقابل

گوشت کم چرب گوشت های چرب

555 راز لاغری

کپسول لاغری قرص لاغری رژیم لاغری لاغری 555 راز لاغری

عبارتنداز: گوشت چرخ شده، گوشت ران یا سردست گاو و گوشت دنبه دار. جایگزین ها با چربی کم عبارتند از: گوشت دودی شده، فیله گاو، گوشت گوسفند و گوشت مرغ.

48- بدون نیاز به جایگزین

کسی که گوشت دوست دارد بهتر است فقط به خاطر چاقی سراغ گیاه خواری نرود زیرا می تواند از جایگزین های کم چرب مانند گوشت گوساله، فیله گاو وگوشت پرندگان استفاده کند.

49- جایگزین کم چرب

انتخاب کنید: گوشت گوساله یا گوشت گاو طبیعی یا سرخ شده؟ وقتی تنهامزه مهم نباشد بلکه زیبایی اندام و لاغری هم نقش مهمی داشته باشد بهترین گزینه این است: گوشت گوساله با سیب زمینی پخته به جای گوشت گاو با سیب زمینی سرخ کرده.

50- سوخاری کردن و سرخ کردن

555 راز لاغری

موقعی که گوشت، ماهی یا مرغ در روغن سوخاری یا سرخ بشوند آنچه که دور و بر گوشت است کالری بیشتری دارد تا خود تکه گوشت. در این صورت گوشت سفید خاصیت خود یعنی کم کالری بودن را از دست میدهد و برای کاهش وزن مناسب نیست.

51- مواد فرآوری شده

مواد گوشتی بسیار فرآوری شده معمولا بیشتر از مواد غذایی گوشتی که فرآوری نشده اند چربی دارند به طور مثال سوسیس هایی که بافت نرم تری دارند نسبت به سوسیس هایی با بافت درشت چرب تر هستند.

52- سوسیس چرب است

کالری اکثر سوسیس ها زیاد است زیرا آنها تا ۴۰ درصد چربی دارند.

53- نگاه کردن به نوشته های رویبسته بندی

در مورد گوشت های آماده باید به محتویات ذکر شده بر روی بسته بندی توجه کرد. رست بیف گوشت دنده گاو و گوشت مرغ و پرندگان کم کالری هستند اما انواع سوسیس ها ده درصد بیشتر چربی دارند.

54-  ماهی مقوی است

خیلی از ماهی ها دربردارنده ی پروتئین هستند اما تقریبا هیچ چربی ندارند. این ترکیب خوب از پروتئین زیاد و چربی کم به ویژه در اردک ماهی، ماهی آزاد، ماهی خاردار، سفره ماهی و ماهی روغن یافت می شود .

کپسول لاغری قرص لاغری رژیم لاغری لاغری 555 راز لاغری

55- ماهی چرب

همه ماهیها کم چرب نیستند ماهی های چرب عبارتند از: ماهی آزاد ، مارماهی، ساردین، شاه ماهی، ماهی ماکرل و ماهی آنشوا

کپسول لاغری قرص لاغری رژیم لاغری لاغری 555 راز لاغری

کپسول لاغری قرص لاغری رژیم لاغری لاغری 555 راز لاغری

کپسول لاغری قرص لاغری رژیم لاغری لاغری 555 راز لاغری

بیشتر بدانیم

محصولات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن
مقایسه